JM Trykluft A/S udlejer entreprenørmateriel. På deres mobiloptimerede website kan man nemt og hurtigt finde maskiner.

Websitet adskiller sig med sit app-lignende design og funktionalitet væsentligt fra den normale hjemmeside, som man ser fra en pc eller tablet.

Mobil marketing

Internettet som vi kender det gennemgår i disse år en forvandling. Fra man tidligere sad ved sin stationære pc når man gik på internettet sker dette i stadig stigende grad fra mobile enheder, dvs. bærbare computere, iPads og tablets og mobiltelefoner. Internettet er ikke længere noget man har derhjemme, men noget man altid har med sig i lommen uanset hvor man er.

Det mobile internet åbner op for helt nye og revolutionerende måder at kommunikere med sine brugere og kunder på. Det er nu muligt at skabe personlig marketing og services, der er 100 % tilpasset den enkelte bruger og dermed skaber ægte merværdi for brugerne.

De nye mobile enheder stiller nye krav til virksomhedens kommunikation og tekniske setup. Det er endnu de færreste virksomheder, der har gjort sig tanker om denne udvikling – men mulighederne er rigtigt mange og meget spændende.

Fx er de færreste websites velegnede til at blive vist på en mobiltelefon. Og har man fx en webshop, der ikke er optimeret til mobile platforme, går man formentligt allerede nu glip af en væsentlig omsætning. En optimering af webshoppen til mobile enheder kan bidrage til en væsentligt vækst i omsætningen.