Skarp profil i alle størrelser

estron er førende på verdensplan inden for udvikling og produktion af ultra tynde kabler, ledninger og connectorer til bl.a. høreapparater og hovedtelefoner.

Idékompagniet A/S har udviklet estrons nye profil og website.

Opgaven gik ud på, at blødgøre estrons traditionelt meget tekniske profil, så fokus blev flyttet fra at være en traditionel underleverandør, til hvordan estrons produkter bidrager med værdi i såvel produktionsledene som overfor slutkunden/forbrugeren.

Dette er bl.a. sket ved, udover at beskrive de rent produktionstekniske fordele, også at vise produkterne i brug hos slutbrugeren.

Responsive webdesign
Websitet på www.estron.dk er opbygget på en dynamisk og responsiv mobilplatform, som gør at design, navigation og indhold automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed som websitet ses på.

Derfor fremstår det nye estron.dk overskueligt og brugervenligt uanset om man tilgår websitet fra en computer, en tablet/iPad eller en smartphone.

estron.dk er bygget på open source CMS, hvilket reducerer udviklingstid og driftomkostninger og gør det nemt at administrere websitets indhold.

Se websitet på estron.dk