Søgemaskineoptimering gør din virksomhed synlig

Idékompagniet A/S kan øge din virksomheds synlighed på internettet gennem søgemaskineoptimering. Resultatet vil være en bedre placering på søgemaskinernes resultatsider, når der søges på udvalgte søgeord. Og en bedre placering på søgemaskinernes resultatsider kan øge trafikken til din hjemmeside betragteligt.

Din virksomheds synlighed på internettet er tæt forbundet med, hvordan virksomhedens hjemmeside er søgemaskineoptimeret. Kommer din virksomhed ikke frem på søgemaskinens første side, når man søger på de ord, som du ønsker at blive fundet på – ja så er der begrænset sandsynlighed for, at du overhovedet bliver fundet.

For de fleste virksomheder er det af afgørende markedsføringsmæssig betydning, at virksomheden er synlig med fremtrædende placeringer i søgemaskinerne. For hvad hjælper det at have en hjemmeside, hvis ingen finder den?

God søgemaskineoptimering gør derfor din virksomhed synlig i søgemaskinerne og skaber trafik til din hjemmeside.

Organisk søgemaskineoptimering dækker over en række forskellige discipliner, herunder den programmeringstekniske og strukturelle opsætning af hjemmesiden, hjemmesidens indhold og formuleringen af denne samt ekstern optimering og linkbuilding.

Idékompagniet løser alle opgaver inden for søgemaskineoptimering.

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed klarer sig i søgemaskinerne og hvad du kan gøre for at fremstå endnu bedre? Så få en gratis webanalyse.